Αυγόφετες από τσουρέκι με κρέμα σαντιγί

star
Αυγόφετες από τσουρέκι με κρέμα σαντιγί

ΥΛΙΚΑ

  • 4 φέτες τσουρεκιού των 30 gr 
  • 2 αυγά χτυπημένα με 80 ml γάλα μακράς διαρκείας
  • 60 gr κρέμα σαντιγί έτοιμη
  • 50 gr granola chocolate
  • 25 gr σπόρους ροδιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε προσεκτικά τα ρόδια ή δουλεύουμε σπόρους ροδιού έτοιμους.

Κόβουμε το τσουρέκι σε φέτες λοξές των 30 gr περίπου.

Τις περνάμε από το μείγμα αυγού με γάλα και τις τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία σε τηγάνι με λάδι στο induction.

Δεν πρέπει να έχουμε πολύ λάδι για να μην το απορροφήσουν.

Τις γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Αν έχει πολύ δουλειά μπορούμε να τις έχουμε έτοιμες και να τις ζεσταίνουμε ελαφρώς στο πλατό.

Αφού τις αφήσουμε να στραγγίξουν καλά και σε αυτό παίζει ρόλο το τηγάνισμα τις τοποθετούμε σε πακέτο take away την μία δίπλα στην άλλη διαγώνια. (Πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου για να τις ντεκοράρουμε)

Τοποθετούμε από πάνω ροζέτες από κρέμα σαντιγί σε κάθε αυγόφετα ομοιόμορφα και με τον ίδιο τρόπο βάζουμε από πάνω granola chocolate και σπόρους ροδιού σε όλες.